Aktualno

Brezplačni on-line dogodek »SPROSTIMO SE«

Vabim vas na brezplačni on-line dogodek »SPROSTIMO SE«, kjer bomo govorili kako si lahko z orodji joge pomagamo odpravljati simptome stresa, tesnobe, strahu, anksioznosti in krepiti imunski sistem. Pobližje si bomo ogledali vprašanja:

– o dihu,

– stresu & strahu,

– pozitivnih vibracijah.

Dogodek bo v torek, dne 3. 11. 2020, ob 18.30 uri, preko ZOOM-a.

To so časi, ki verjetno tudi v vas prebujajo več, napetosti, negotovosti, strahu. Veliko je stvari in situacij v življenju na katere ne moremo vplivati, lahko pa vplivamo na izbor in predvsem imamo neprecenljivo možnost vpliva na sebe, na odnos s seboj. To kar vedno ostane smo »mi sami«, zato velja z voljo in negovanjem v širšem smislu obdržati svoje telo vitalno na vseh področjih.

Z jogo sem se prvič srečala pred 20 leti. Pomagala mi je skozi različna življenjska obdobja. Mojim Jogalistom velikokrat rečem, da ne vem, kako bi bilo danes z menoj brez joge, ker sem bila precej občutljivo bitje. In ker vem, da je res koristna, celovita v prepletu in zajemu fizičnega, mentalnega, čustvenega in duhovnega telesa, želim to vrednost deliti z vami. Naše življenje se z jogo obogati.

Z močjo, ki jo lahko prebudimo in ohranjamo v sebi, lahko tisto, kar posebnega nosimo v notranjosti, iskreno in z veseljem podelimo in prispevamo tudi k širšemu okolju in ga bogatimo.

Na dogodek se lahko prijaviš s klikom na spodnji gumb:

https://mailchi.mp/ed0eceece78f/brezplacni-webinar

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja