Aktualno

Vpis v pomladni semester vadbe joge 2021

S februarjem se začenja nov semester vadbe joge, ki bo potekal vse do konca junija 2021.

Razmere so nas že jeseni prestavile na on-line vadbo. S takšnim načinom vadbe nadaljujemo, dokler nam razmere ne dopustijo vrnitve v prostore, ko bomo nadaljevali po urniku.  Hvaležni smo za takšen način vadbe, saj so to zahtevni časi za vse nas. Stres, napetosti, tesnoba, strah, več dela za računalniki, so dejavniki, ki posledično zmanjšujejo in načenjajo našo telesno in duhovno vitalnost. Zato je še toliko bolj pomembna skrb za celovito svoje telo, da se bomo zdravi in vitalni vrnili nazaj v svobodo delovanja in življenja.

Seveda vsi pogrešamo vadbo v živo, vendar ima tudi tale način svojo prednost, saj ga lažje vključujete v svoj, verjetno tudi spremenjen, urnik. Tudi tovrstna vadba je strokovno pripravljena in dobro vodena.

Vsekakor torej jogiramo do konca junija, na takšen ali drugačen način.

Trenutno se lahko udeležujete spletne vadbe in izbirate med možnostmi:

  1. Sodelovanje v dveh skupinah »Jogalisti« in »Jogalisti utrip«

Mesečna vadnina stane 37 EUR, za dve različni vadbi 90 in 70 min.

Vadbo v skupini »Jogalisti«(90 min)snemam ob ponedeljkih ob 18. uri in ostane na portalu do četrtka zvečer, vadbo v skupini »Jogalist utrip« snemam ob torkih dopoldne in lahko vadite do petka zvečer.

  1. Sodelovanje samo v skupini »Jogalist utrip« – 70 min.

Mesečna vadnina stane 26 EUR. Snemam torej ob torkih dopoldne in lahko vadite do petka zvečer.

  1. Petmesečno sodelovanje – jogijski semester do konca junija

V kolikor se odločite za petmesečno sodelovanje do konca junija stane vadnina 160 EUR. Lahko vadite tedensko v obeh skupinah. Ko bomo prešli z vadbo v prostore, imate v tem primeru plačano vadnino v živo do konca junija. Skratka jogirali bomo do konca semestra.

 

Ko bomo prešli na vadbo v živo, bomo kljub temu nadaljevali z on-line vadbo v skupini »Jogalist utrip«, saj si nekateri želijo kombinacije tudi s takšnim načinom vadbe.

 

Vabljeni v našo družbo, lepo se imamo.

Stanka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja