Aktualno

ZAKLJUČUJEMO VADBO LETOŠNJE SEZONE

Spoštovani Jogisti

V tem tednu zaključujemo vadbe letošnje sezone.

Za nami je zahtevno leto, ki je prineslo številne spremembe v naša življenja. Še bolj intenzivno kot običajno, so se nas dotaknile skrbi, strah, dvomi, kar pa je vplivalo tudi na naše fizično telo. Spremembe niso prihajale počasi, večkrat so si odrezale velik kos kruha, kar je vsekakor pustilo marsikaj v naših telesih, tudi veliko nezavednih, nezaželenih elementov.  V takšnih časih ni zadostoval le  trud, ampak je bila velikokrat potrebna  prepustitev, sprejemanje, strpnost, volja,  ljubezen do sebe in  vsega okoli nas.

V tem tednu smo obeležili mednarodni dan joge. Joga je neprecenljivo darilo. Pooseblja enotnost duha in telesa; misli in delovanja; vzdrževanja in izpolnitve; harmonije med človekom in naravo ter celovit pristop k zdravju in dobremu počutju. Ne gre samo za gibanje, čeprav je zelo pomembno ohranjanje zdravja v fizičnem telesu, saj tako lažje povezujemo svoje fizično telo s psihičnim, mentalnim  in duhovnim stanjem. Vadbe delujejo celostno. Gradnja je počasna a trdna.

Pred nami je poletje, čas svetlobe, izobilja, toplote, ki nas objema in polni. Poletje se povezuje z radostjo, ljubeznijo, strastjo, voljo, veseljem, optimizmom. Zato se odprimo poletju, nahranimo svoje telo in svojo dušo.

Iskreno se vam zahvaljujem za sodelovanje v drugačnem jogijskem letu, kot smo jih poznali. Upam, da ste kljub drugačnosti,  uživali na številnih vadbah preko spleta, pa tudi v živo.

Naužijmo se poletja, napolnimo se s prijetnim, blagodejnim, jeseni pa vas zopet vabim v mojo jogijsko družbo. Življenje se končno vrača v bolj znane in varne tirnice. V zadnjih dveh mesecih je bilo čudovito zopet vaditi v živo.

V avgustu se dobimo pri meni na travniku. Potem pa začnemo z vadbo v novi sezoni 2021/2022.

Čudovito poletje Vam želim.

Stanka

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja