Vadbe

SPLETNA VADBA

V času, ki je omejil naše stike, smo začeli s spletno vadbo joge. Ta čas se je prevesil iz pomladi 2020 v  jesen, iz jeseni v zimo in še naprej v pomlad 2021. V primeru posebnih razmer je to zelo dobrodošel način vadbe. Udeleženci so navdušeni in odločeni smo, da takšen način vadbe obdržimo, tudi, ko se spet vrnemo v vadbo neposrednega stika. Nekateri namreč želijo nadgrajevati oziroma dopolnjevati redno skupinsko vadbo s spletnim načinom. Tu ima namreč vadeči možnost, da si sam izbere dan in uro vadbe, ter jo tako prilagodi svojim obveznostim.  V današnjem času je to posebno ugodje in udobje.

Res je, da takšen način vadbe zahteva specifičen pristop volje in samodiscipline. Prav tako je potrebno poiskati, oziroma si zagotoviti prostor, mir in si reči, to je čas zame.

Po opravljeni vadbi sta začetna volja in disciplina nagrajeni z dobrim počutjem, za kar poskrbim jaz, saj vadbo strokovno in zanimivo načrtujem. Vodim počasi, dajem natančna navodila. Temu brez težav lahko sledijo tudi začetniki. Počasi si tudi s tem načinom vadbe gradimo obojestransko zaupanje in se prepuščamo čudovitim vplivom vadbe na telo. Vadeči mi sporočajo, da jih velikokrat umiri že moj glas, za kar sem zelo hvaležna.

Življenje zahteva veliko prilagoditev, veliko stvari je odvisnih od volje. Zato jo velja zbrati in si podariti umirjeno, zavestno gibanje. Vedno se najde način lahko tudi prek spleta, jasno pa je, da ta način pri vseh ni enako priljubljen. Poskusite, zadovoljni boste.

Telo velja ohranjati v vsej svoji vitalnosti, ne glede na prostor in čas. Pogled na sebe in na vse okoli nas, se rojeva  izključno v nas samih. Od nas je odvisno kakšnega si ustvarjamo, kako živimo. Velikokrat so težko dosegljive namere  in cilji popolnoma enostavno rešljivi. Dovolimo si enostavnost.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja