Aktualno

SPLETNI SEMINAR – Sprostimo napetosti v sebi – vodena meditativna sprostitev.

Za nami sta že skoraj dve leti, ko je virus začel pretresati naš vsakdanji  in tudi notranji ritem. Spremembe so neizogibni del našega življenja. V različnih obdobjih in situacijah se trudimo le te premagovati  in z njimi rasti. Korona obdobje je prineslo več in predvsem močnejše spremembe, kar je dodatno pretreslo naš občutek stabilnosti, varnosti in v nas prebudilo veliko neprijetnega počutja, ki se zrcali v našem vsakodnevnem ritmu in bivanju.

Naš vpliv na številne situacije je precej omejen, imamo pa neprecenljivo možnost vpliva na sebe, svoje notranje stanje in odnos s seboj. Najpomembneje je, da se zavemo svojega notranjega stanja, svojih napetosti in neprijetnega počutja. Ko se zavedamo, lahko tudi ustrezno odreagiramo, seveda v kolikor poznamo orodja za samopomoč. Joga nudi številna orodja s pomočjo katerih obravnava človeka celovito. Smo namreč čudovita celota telesa, uma, čustev in duha. Le v harmonični celoti vsega tega lahko v celoti izrazimo sebe in prispevamo v skupno dobrobit. Eno izmed orodij prebujanja harmonije je tudi meditativna sprostitev.

Zato vas vabim na delavnico, ki jo bomo začeli z nekaj uvodnimi umirjeni gibi, nato pa se boste prijetno nameščeni, v udobnem položaju, prepustili vodeni meditativni sprostitvi.

Potrebni pripomočki: blazina, odeja.

Datum dogodka: 9. 12. 2021, ob 17.00 do 17.40

Virtualni dogodek

Cena: 15 EUR

Prijave preko e-pošte: [email protected]

2 komentarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja