Aktualno

ZAKLJUČUJEMO VADBO LETOŠNJE SEZONE

Spoštovani Jogisti

V tem tednu zaključujemo vadbe letošnje sezone.

Za nami je zahtevno leto, ki je še vedno prinašalo številne spremembe. Še vedno je bilo veliko skrbi, strahov, dvomov, kar je vplivalo tudi na naše fizično telo. Spremembe niso prihajale počasi, večkrat so si odrezale velik kos kruha, kar je vsekakor pustilo marsikaj v naših telesih. Telo se je polnilo s številnimi nezavednimi, neželenimi elementi.  V takšnih časih nismo krmarili samo med trudom, prepustitvijo in sprejemanjem, pač pa tudi med strpnostjo, voljo, ljubeznijo do sebe in vsega okoli nas.

V tem tednu smo obeležili mednarodni dan joge. Joga je neprecenljivo darilo. Pooseblja enotnost duha in telesa; misli in delovanja; vzdrževanja in izpolnitve; harmonije med človekom in naravo ter celovit pristop k zdravju in dobremu počutju. Ne gre samo za gibanje, čeprav je zelo pomembno ohranjanje zdravja v fizičnem telesu, saj tako lažje povezujemo svoje fizično telo s psihičnim, mentalnim  in duhovnim stanjem. Vadbe delujejo celostno. Gradnja je počasna, a trdna.

Pred nami je poletje, čas svetlobe, izobilja, toplote, ki nas objema in polni. Poletje se povezuje z radostjo, ljubeznijo, strastjo, voljo, veseljem, optimizmom. Zato se odprimo poletju, nahranimo svoje telo in svojo dušo.

Iskreno se vam zahvaljujem za sodelovanje v tem jogijskem letu.  Upam, da ste kljub izvedbeni koronski pestrosti,  uživali na številnih vadbah preko spleta, pa tudi v živo.

Naužijmo se poletja, napolnimo se s prijetnim, blagodejnim, jeseni pa vas zopet vabim v mojo jogijsko družbo.

V avgustu se dobimo pri meni na travniku. Potem pa začnemo z vadbo v novi sezoni 2022/2023.

Čudovito poletje Vam želim.

Stanka

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja