Aktualno

Vikend učenja smučarskega teka in sprostitve z jogo

Vabim vas na vikend učenja osnov teka na smučeh z voditeljem Robertom Slabanja, v čudovito dolino pod Poncami in sprostitev z umirjenim jogijskim gibanjem.

Vsi se zavedamo, koko pomembno je gibanje, v  času, ki ustvarja v nas številne napetosti pa še toliko bolj. Z njim krepimo in ohranjamo naše fizično, mentalno in psihično ravnovesje.

Smučarski tek spodbudi k gibanju celotno telo, v naravnem okolju, joga ponudi umirjeno protiutež s sprostitvijo. Odlično dopolnjujoči dejavnosti.

Termin: od petka, 25. 2. 2022, od 16. ure do nedelje, 27. 2. 2022, do 14 ure

Kje: Hotel DOM PLANICA

Potrebna oprema: tekaške smuči, palice (opremo si lahko sposodite v hotelu,
po ceni 7,5 EUR na dan), podloga in odeja za jogijsko vadbo

Program:

Petek, 25. 2. 2022, ob 16. uri: Prihod z namestitvijo, sprostitev z jogo, spoznavni večer s sprehodom
Sobota, 26. 2. 2022: Kratka prebuditev z jogo, učenje teka na smučeh, čas kosila in prosti čas, vadba joge, večerno druženje
Nedelja, 27. 2. 2022: Kratka prebuditev z jogo, učenje teka na smučeh, zaključno kosilo

Cena: 269 EUR (cena vključuje: dve nočitvi s polnim penzionom, izobraževanje in vodenje, karto uporabe tekaških prog, turistično takso)

Prijave in informacije: [email protected]
GSM: 031 607 286

Število udeležencev je omejeno.

V kolikor bo skupina ob prijavi polna, vas lahko umestimo v čakalno vrsto. V primeru morebitne odpovedi zaradi bolezni v zadnjem tednu, vas iz čakalne vrste umestimo v skupino, v kolikor vam je seveda ta možnost sprejemljiva. V takšnem primeru udeležencu nudimo 10 % popust na celotno ceno.

Predstavitev vaditelja teka na smučeh:

Robert Slabanja učitelj in trener teka na smučeh
S tekom na smučeh se ukvarjam že skoraj pol stoletja, najprej kot tekmovalec v tem športu, nato pa kot trener. Vzgojil sem nekaj rodov smučarjev tekačev in med njimi izstopa Petra Majdič s katero sva skupaj premikala mejnike najboljših slovenskih dosežkov v tem športu in dosegla prvo zmago v svetovnem pokalu za Slovenijo. Pred leti sem bil član demonstratorske vrste in izdelal sem didaktične filme za poučevanja teka na smučeh. Trenutno delam kot učitelj športa na osnovni šoli.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja